ABC Westland bouwt aan de toekomst van Westland

Als gebiedsontwikkelaar streeft ABC Westland Gebiedsontwikkeling naar een duurzame inrichting van het uitbreidingsgebied. Dit betekent dat het gebied volledig gasloos wordt ingericht, met groenvoorzieningen langs de randen, langs de wegen en op de daken. Bovendien zal een aanzienlijk deel van de energiebehoefte van de bedrijfspanden en appartementen worden opgewekt door middel van zonnepanelen.

Het parkmanagement, inclusief terreinbeheer, -onderhoud en -beveiliging, zal worden uitgevoerd door de Vereniging van Eigenaren ABC Westland, zowel op het huidige terrein als op het uitbreidingsgebied.

De bedrijfskavels op het uitbreidingsgebied variëren van 5.000m² tot maximaal 60.000m². Daarnaast wordt ruimte gereserveerd voor een appartementencomplex voor ongeveer 400 buitenlandse flexwerkers. Hoewel velen van hen zullen werken op ABC Westland, is er ook ruimte beschikbaar voor flexwerkers van nabijgelegen glastuinbouwbedrijven. Een effectieve beheerorganisatie zal overlast voorkomen en zorgen voor een ordelijke en nette omgeving op het appartementencomplex en in de omgeving ervan.

Bekijk het bestemmingsplan in beeld